Invitație

  • -

Invitație

Category : Info participanți

Simpozionul Internaţional „Monumentul – Tradiţie şi Viitor” a ajuns anul acesta la a XX-a ediție. Manifestarea, găzduită de Muzeul Unirii din Iași, reuneşte specialişti de prestigiu din cadrul Ministerului Culturii, Academiei Române, a Institutului Național al Patrimoniului, Uniunii Naționale a Restauratorilor Monumentelor Istorice, personalități din institute de cercetare și universități din țară și străinătate, care au preocupări constante în domeniile cercetării, conservării şi restaurării monumentelor istorice. Simpozionul s-a impus, treptat, ca una dintre manifestările cu un real impact asupra societăţii civile, a mediului academic și antreprenorial.

Cunoscând contribuțiile Dumneavoastră științifice în domeniu avem deosebita onoare de a vă invita să participaţi la lucrările ediţiei din acest an a Simpozionului Naţional Monumentul – Tradiţie şi Viitor, care se vor desfășura la Iaşi, în perioada 4 – 7 octombrie 2018. Prezența Dumneavoastră va contribui în mod deosebit la sporirea nivelului științific al lucrărilor și a întregii manifestări.

            Temele din acest an vor fi următoarele:

 I    Centenarul Marii Uniri – memoria monumentelor
 II   Viața monumentelor (ctitorii, moșteniri, înstrăinări, degradări, restaurări)
 III   Tehnici  şi  tehnologii  de  restaurare

 Cu speranţa că veţi da curs invitaţiei noastre, vă asigurăm de întreaga noastră prețuire.

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea la tel. 0742569125, e-mail: auricaichim@yahoo.com și să ne transmiteți titlul comunicării și rezumatul (10-15 rânduri) până la data de 20 septembrie 2018.

Organizatorii vor asigura cazarea şi masa participanţilor, precum şi cheltuielile aferente vizitei de studiu din zilele de 6, 7 octombrie 2017. Vă precizăm că prezența sau absența Dumneavoastră de la această parte a programului, trebuie confirmată ferm.

Taxa de participare va fi de 100 lei şi se va achita la sosire.

Invitația este nominală, netransmisibilă și este valabilă pentru o persoană.

Sperăm că şi această ediţie va oferi cadrul unui dialog între toate specializările implicate în proiecte de restaurare, spre beneficiul monumentelor istorice.


September 2019
M T W T F S S
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30